Specialisatie

Inhoud

  1. Startmotoren, Dynamo’s en Gelijkstroommotoren
  2. Voertuigverwarming en Vaartuigverwarming
  3. Luchtverwarmingen
  4. Waterverwarmingen
  5. Easystart Web
  6. Accu’s en Batterijen

Startmotoren, Dynamo’s & Gelijkstroommotoren

Techno Service Philipsen helpt u bij het vinden van startmotoren en dynamo’s voor alle soorten voer- en vaartuigen (voor alles wat rolt en/of drijft). Zo hebben wij meer dan 1000 verschillende types direct uit voorraad leverbaar en de mogelijkheid tot een snelle levering van de door u gezochte producten. Garages, transportbedrijven, energie- c.q. nutsbedrijven, bouwbedrijven, landbouwmechanisatie, industrie, beroepsscheepvaart, pleziervaart, recreatiebedrijven: het is slechts een greep uit onze vaste klantenkring. Wij breiden het assortiment voortdurend uit op het gebied van startmotoren, dynamo’s, alternators en gelijkstroommotoren.

Wij leveren zowel originele nieuwe als gereviseerde startmotoren en dynamo’s, hiermee bent u bij ons altijd verzekerd van een hoge kwaliteitsgarantie. Hierdoor bieden wij u dan ook op onze originele nieuw geleverde producten 2 jaar garantie, op onze gereviseerde producten ontvangt u 1 jaar garantie. Naast het leveren van (zo goed als) nieuwe originele producten bieden wij u ook de mogelijkheid tot het repareren van uw huidige startmotor of dynamo. Reparatie en revisie vindt plaats in onze eigen werkplaats, hier staan onze deskundige medewerkers garant voor een snelle en doelgerichte diagnose van start- en laadproblemen. In “no time” lokaliseren wij het mankement dus u bespaart hierdoor veel tijd en geld. Naast deze ruime mogelijkheden tot het leveren van originele nieuw of gerenoveerde producten bieden wij u in sommige gevallen een low budget alternatief. Verder bieden wij ook gebruikte 2e hands startmotoren en dynamo’s aan voor de genen die genoegen nemen met een 2e hands maar goed functionerend product. Op onze gebruikte producten ontvangt u 3 maanden garantie.

De reden waarom u bij Techno Service Philipsen aan het juiste adres bent is omdat wij beschikken over een speciale werkplaats met geavanceerde test- en meetapparatuur voor revisie en reparatie van uw startmotor of dynamo. U bent altijd beter af met een goede renovatie dan met een slechte imitatie! Techno Service Philipsen beschikt over meer dan 50 jaar ervaring of het gebied van auto- en scheepselektro, hierdoor kunt u bij ons terecht voor uw benodigde producten en vakkundig advies. Ook voor de doe-het-zelf klanten staan wij open voor advies en nader contact.

Naast onze grote voorraad startmotoren en dynamo´s beschikken wij over een groot assortiment onderdelen daarvoor zoals bendix, relais, anker, veldspoel, koppelingen, koolborstels, lagerbussen, kogellagers,  spanningregelaars , diodeplaten, rotors, stators etc etc. Ook voor klassiekers en oldtimers.

Voertuigverwarming & Vaartuigverwarming

Sinds 1980 zijn wij officieel dealer voor Eberspächer stand- en scheepsverwarmingen. Hét merk voor geavanceerde klimaatmanagementsystemen. We leveren Eberspächer verwarmingen voor vrijwel alle soorten personenwagens, campers, bussen, laadruimten, landbouwvoertuigen en schepen. Techno Service Philipsen  is gespecialiseerd in levering en montage van Eberspächer verwarmingssystemen. Desgewenst verzorgen wij ook het onderhoud en de reparatie van uw Eberspächer of Webasto voertuigverwarming of scheepsverwarming. Ons assortiment bestaat uit verschillende types en soorten. Hierin vind u Airtronic luchtverwarmingen en Hydronic waterverwarmingen van Eberspächer, deze helpen bij het snel en makkelijk bereiken van de gewenste temperatuur.

Luchtverwarmingen

Eberspächer Airtronic luchtverwarmingen leveren snel en direct de gewenste warmte en zijn geschikt voor alle type voer- en vaartuigen. De verschillende uitvoeringen van onze Airtronic luchtverwarmingen zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenmontage en beschikken over een EG-typegoedkeuring en een CE-keurmerk. De Eberspächer Airtronic luchtverwarmingen werken volledig motoronafhankelijk en de brandstof wordt onttrokken uit het voertuig eigen brandstofsysteem. De verwarming zuigt buiten- of omlooplucht aan, warmt deze op en via een eigen luchtsysteem wordt de verwarmde lucht afgegeven aan het interieur.

Een Eberspächer Airtronic luchtverwarming biedt verschillende voordelen. De verwarming is in staat om binnen een zeer korte tijd na het opstarten de gewenste temperatuur te bereiken en de ruimte temperatuurregeling is instelbaar. Verder heeft dit type verwarming een laag brandstof- en stroomverbruik. Daarnaast zijn de luchtverwarmingen bijzonder geluidsarm door de traploze toerentalregeling van de elektromotor. Alle luchtverwarmingen beschikken over een permanente functiecontrole en een beveiligings- en diagnosesysteem. De Eberspächer Airtronic luchtverwarmingen zijn onderhoudsarm en -vriendelijk en kunnen eenvoudig gemonteerd worden.

Waterverwarmingen

Eberspächer Hydronic waterverwarmingen biedt een eenvoudig bedienbare standverwarming met traploze standenregeling. De waterverwarming werkt effectief met alle gangbare brandstoffen. Dankzij haar robuuste en duurzame opbouw is deze verwarming gemaakt voor een lange levensduur. Met een, relatief, hoge IP klasse is de verwarming beschermd tegen het binnendringen van water tijdens een hoge druk wasbeurt. De nieuwe 360° draaibare en verwisselbare waterpluggen verzekeren een eenvoudige en snelle aansluiting op het watersysteem. De geoptimaliseerde montagesteunen zorgen ervoor dat de verwarming in de kleinste ruimtes gemonteerd kan worden. Daarnaast kan deze eenvoudig en vibratievrij vastgezet worden met één bout.

De nieuwe Eberspächer Hydronic S3 maakt indruk dankzij haar compacte afmetingen en de flexibele installatie mogelijkheden voor achteraf inbouw. De Hydronic S3 Economy verwarming kan gecombineerd worden met de nieuwste randapparatuur van Eberspächer, zoals de Easystart Web waarmee u over de hele wereld controle heeft over uw standverwarming via uw smartphone, computer of tablet.

Easystart Web

Met de nieuwe Easystart web heeft u altijd en overal controle over uw standverwarming, ongeacht waar u bent of waar uw voertuig geparkeerd is. De web gebaseerde afstandsbediening maakt gebruik van een web server welke de opdrachten die u invoert, via uw smartphone app of via de browser, communiceert met de standverwarming. Zowel de app als de web browser versie zijn erg gebruikersvriendelijk en is de meest moderne bediening verkrijgbaar op de markt.

De compleet nieuw ontwikkelde Easystart WEB is de meest moderne en geavanceerde bediening in ons portfolio, welke voor u uiteraard ook grote voordelen biedt:

• Verbonden met het beste mobiele netwerk in elk land

• Invoer of verwisseling van SIM kaart is niet van toepassing

• Voordelig 12 maandelijks abonnement

• Roaming functie voor gebruik in het buitenland zonder extra kosten

• Eenvoudig te gebruiken en altijd bij de hand middels de nieuwe smartphone app

• Compatible met alle apparaten welke toegang hebben tot het web

• Automatische berekening van de bedrijfsduur

• Waarschuwingsfunctie bij lege accu

• Weergave apparaatstatus (in bedrijf, binnentemperatuur, timer, etc.)

• Extra bedienelement kan aanvullend gebruikt worden (Easystart select, Easystart timer of Easystart remote)

Accu’s & Batterijen

De accu of batterij is het hart van ieder elektrisch systeem bij voer- en vaartuigen, er zijn dan ook vele soorten accu’s voor diverse toepassingen. Techno Service Philipsen biedt u kwaliteitsproducten op het gebied van accu’s en batterijen om uw elektrisch systeem betrouwbaar te laten werken. Wij bieden voor u verschillende soorten en maten op het gebied van accu’s en batterijen. Ons assortiment bestaat uit verschillende types. Hierin vind u Startaccu’s, semitractie-accu’s en tractiebatterijen van Varta en VMF, deze helpen u bij het probleemloos starten en aandrijven van al uw voer- en vaartuigen. Verder bieden wij u AGM Deep cycle en start/stop accu’s die toepasbaar zijn voor uw voer- en vaartuigen.

Lithium accu’s (Renewable Energy LiFePo4) van Super B. Lithium accu’s vervangen lood-zuur accu’s ter verbetering van de prestaties, betere laad/ontlaadcapaciteit, gewichtsbesparing, langere levensduur en het terugdringen van de milieuvervuiling. Binnen de automotive industrie worden verschillende types accu’s gebruikt. De voornaamste categorieën zijn: 12V startaccu’s, 48V accu’s (Nieuwe boordnetstandaard) en EV (electric vehicles) accu’s. Super B is gespecialiseerd in de 12V en 48V toepassingen.

De accuservice van Techno Service Philipsen bestaat uit het leveren van nieuwe accu’s en batterijen, verder zij wij in het bezit van test- en meetapparatuur om uw huidige accu of batterij uit te lezen waardoor wij in staat zijn het mankement in “no time” te lokaliseren. Hierdoor bespaart u veel tijd en geld maar daarnaast kunt u er ook vanuit gaan dat wij de aangekochte accu of batterij gratis plaatsen en uw defecte accu op milieutechnisch verantwoorde manier afvoeren.